16 & 17 december: Kerstconcert met sitarspeler Nicolas Mortelmans!

“Helder klinkt ons liedje door de winterlucht!”

Op zaterdag 16 december en zondag 17 december nodigt Koninklijke Harmonie De Vriendenband u graag uit in de kapel van het Bethaniënhuis op haar jaarlijkse Kerstconcert.

Dit jaar brengen we u helemaal in de kerstsfeer met bewerkte bekende kerstliederen, maar ook bijzondere concertstukken voor harmonie-orkest. Daarenboven zal sitarspeler Nicolas Mortelmans u kennis laten maken met het wondermooie geluid van de sitar! 

Nicolas Mortelmans is een gepassioneerde sitarspeler en multi-instrumentalist uit Antwerpen. Nicolas is een fusion sitarist en student Indische klassieke muziek. Hij studeerde op de traditionele manier bij verschillende sitarmeesters in India en sinds 2017 wordt hij opgeleid door de wereldbefaamde Anoushka Shankar.

In 2016 speelde Nicolas meer dan 80 concerten in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië, Nepal en India. Hij trad op in o.a. Sportpaleis, Ancienne Belgique, De Roma, Ancient Trance Festival en verschillende culturele centra. Nicolas verscheen in de media bij o.a. één, StuBru, MNM, De Standaard, etc.

NicolasMortelmans

Tickets kan u hier bestellen!

Meer informatie:
info@devriendenband.be of 03/383.57.89.

Schermafbeelding 2017-11-06 om 14.58.34