22 & 23 december 2018: Kerstconcerten

K.H. De Vriendenband nodigt u graag uit op haar Kerstconcert onder leiding van Erwin Pallemans op zaterdag 22 december om 20u en zondag 23 december om 10u30 in de kapel van het Bethaniënhuis (Handelslei 167, Sint-Antonius-Zoersel).
We brengen u helemaal in de kerstsfeer met bewerkte bekende kerstliederen maar ook concertstukken voor harmonieorkest. Op zaterdag wordt ons orkest vergezeld door Cantemus Novum die enkele koorwerken zullen brengen!

Cantemus Novum is een 4-stemmig koor uit ons eigen Zoersel, opgericht in 1968, bestaande uit een 50-tal leden met als doel de musiceervreugde door te geven aan de luisteraars, door de vocale muziek van verschillende periodes en genres. Ze treden veelvuldig op in binnen- en buitenland (Windsor, Tsjechië, Eifel, Lille, Echternach, Arnhem) en wonnen ook verdiend de Cultuurprijs in 2009.

Bestel je tickets hier