Kerstverkoop 2020

Onze kerstverkoop is afgesloten voor dit jaar. Prettige feesten en tot volgend jaar!

De winterperiode is een tijd om gezellig (met je bubbel nu eventjes) samen te kruipen in de zetel en te genieten van allerlei lekkers. Een beetje zondigen mag in de winter, zeker rond de feestdagen! Daarom biedt K.H. De Vriendenband u graag een zalig lekkere selectie van koekjes & chocolade die u uw goede voornemens voor 2021 nog even doet vergeten!

Dankzij deze lekkernijen steunt u onze vereniging ook ineens, dus dat is al helemaal 2 “koekjes” in 1 klap en daar zijn we u dan ook zeer dankbaar voor! Dit jaar kunnen we helaas geen Kerstconcerten, dus maar we hopen jullie volgend jaar zeker terug te kunnen verblijden met fijne muziek!

Bestellen kan maar tot 30 november, dus beslis snel! De koekjes kunnen dan begin december afgehaald worden (via een muzikant of op coronaveilige afhaalmomenten)!

Wat hebben we in ons lekker aanbod?

BLIK DEENSE KOEKJES 400 G

Een in winterthema gedecoreerd blik met 400 gram overheerlijke Deense koekjes. Dit origineel blik is bovendien herbruikbaar.

€ 6,00

KERSTFIGUREN 250 G

Sfeervolle kerstfiguurtjes in de vorm van kerstmannen, sleeën, kerstbomen en elanden. De figuurtjes zijn een combinatie van Belgische chocolade en een hoogwaardige pralinévulling

€ 8,00

VERPAKTE BALLOTIN BELGISCHE PRALINES 250 G

Pralines verpakt in een luxedoos met cadeaupapier en een handgeknoopte strik. De pralines zijn een combinatie van Belgische chocolade (wit – melk – donker) en een verrukkelijke vulling.

€ 10,00

BLIK LUXE GEDECOREERDE KERSTFIGUREN 500 G

Luxekerstfiguurtjes met zeer fijne decoratie voor dat tikkeltje meer. De figuurtjes zijn een combinatie van Belgische chocolade en een hoogwaardige pralinévulling.

€ 15,00

Onze kerstverkoop is afgesloten voor dit jaar. Prettige feesten en tot volgend jaar!