Kerstverkoop 2021

De winterperiode is een tijd om gezellig samen te kruipen in de zetel en te genieten van allerlei lekkers. Een beetje zondigen mag in de winter, zeker rond de feestdagen! Daarom biedt K.H. De Vriendenband u graag een zalig lekkere selectie van koekjes & chocolade aan die u uw goede voornemens voor 2022 nog even doet vergeten!

Dankzij deze lekkernijen steunt u onze vereniging ook ineens, dus dat is al helemaal 2 “koekjes” in 1 klap en daar zijn we u dan ook zeer dankbaar voor!

Bestellen kan tot 12 december, dus beslis snel! De koekjes kunnen dan midden december afgehaald worden (via een muzikant of op coronaveilige afhaalmomenten)!

Wat hebben we in ons lekker aanbod?

BLIK DEENSE KOEKJES 400 G

Een in winterthema gedecoreerd blik met 400 gram overheerlijke Deense koekjes. Dit origineel blik is bovendien herbruikbaar.

€ 6,00

KERSTFIGUREN 250 G

Sfeervolle kerstfiguurtjes in de vorm van kerstmannen, sleeën, kerstbomen en elanden. De figuurtjes zijn een combinatie van Belgische chocolade en een hoogwaardige pralinévulling

€ 8,00

PRALINES 250G

De pralines uit de Selection-reeks zijn een combinatie van Belgische chocolade (wit – melk – donker) en een verrukkelijke vulling. Kies uit smeuïge praliné, frisse framboos of sinaasappel, zoete karamel of klassieke fondant. Het strikje op de verpakking zorgt voor een feestelijke uitstraling.

€ 10,00

BLIK LUXE GEDECOREERDE KERSTFIGUREN 500 G

Luxekerstfiguurtjes met zeer fijne decoratie voor dat tikkeltje meer. De figuurtjes zijn een combinatie van Belgische chocolade en een hoogwaardige pralinévulling.

€ 15,00

De verkoop voor dit jaar is helaas afgelopen.