Vriendenzoektocht Registratieformulier

Welkom op de eerste Vriendenzoektocht georganiseerd door K.H. De Vriendenband!

Jullie hebben elkaar al zo lang moeten missen. Daarom bedachten we speciaal voor jullie de ideale mix: een zoektocht doorheen de Zoerselse bossen/wijken die je met je familie kan doen, maar zeker ook met mede-muzikanten. Alles is volledig buiten. Je hoeft elkaar niet aan te raken, dus kan alles coronaproof doorgaan met zelfs een maximum van 4 personen!

We maakten voor jullie een wandeling van ongeveer 6 km die je grotendeels met de knooppunten kan volgen. Met de onderstaande tekstbeschrijving kom je langs de volledig uitgestippelde route.

De zoektocht kan gelopen worden tussen 19/03/21 en 19/04/21. Je kan de tocht starten wanneer het voor jullie het beste past. Het antwoord op de vragen bezorg je via e-mail of steek je op het einde van de zoektocht in de brievenbus aan onze zaal.

Er zal een individuele (team)winnaar zijn en er is ook een aparte speciale muzikantengroep-ranking. De winnaar(s) worden bekend gemaakt tijdens de online toog & prijsuitreiking op 23/04/2021.

Schrijf je hieronder in en we bezorgen je de volledige zoektocht via e-mail! Succes!

Hoe willen jullie als overwinnaars de geschiedenis ingaan?
Wie maakt deel uit van dit team? Indien muzikanten, graag het instrument per naam mee vermelden voor de instrumentrangschikking.